Om Trap Danmark

Frederik VII’s kabinetssekretær Jens Peter Trap afsluttede i 1860 udgivelsen af den første udgave af Statistisk-topographisk Beskrivelse af Kongeriget Danmark. Siden da har Trap Danmark, som værket senere blev kaldt, været den autoritative kilde til topografisk viden om Danmark. Trap Danmark er udkommet fire gange siden, og den 5. udgave af Trap Danmark udkom i perioden 1953-72.

Det nye Trap Danmark – den 6. udgave –  vil udfolde sig både på tryk og digitalt. Det bliver samlet set et omfattende univers af levende fortællinger, tværfaglige beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Her finder man – for de enkelte steder i landet og for landet som helhed – den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur samt samfunds- og erhvervsliv.

Hvad enten man ønsker oplysninger om rådhuset i Ebeltoft, Tøndermarskens dyreliv, Nørrebros historie, Middelfarts erhvervsstruktur, Bornholms vandfald, Læsøs tanghuse eller lollandske dialekter, finder man svaret i Trap Danmark: I 34 rigt illustrerede bind, i det omfattende, supplerende digitale univers og i det tilhørende mobiltilbud, der gør det muligt at stå et givent sted i Danmark og få relevante informationer om netop dette sted.

Læs mere om Trap Danmark her.


Bestyrelse


Adm. direktør Joachim Malling (formand)
IT-konsulent Annemarie Kirk
Cand.oecon. Lasse Bolander
Adm. direktør Mette Jokumsen
Direktør Christian Folden Lund

Direktion


Chefredaktør og adm. direktør Niels Elers Koch